AFTELBLOKKEN

Aftelblokken zijn houten blokken met cijfers erop die worden gebruikt om af te tellen naar een bepaalde gebeurtenis. Deze blokken kunnen ook dienen als decoratie in huis. De set bestaat uit in totaal 5 blokken, maar kan eventueel worden uitgebreid met een extra blokje. De totale hoogte van de set is ongeveer 18 cm. De cijfers worden op de blokken gezet in het wit of zwart. Met deze aftelblokken kun je aftellen naar bijvoorbeeld je verjaardag, vakantie, sinterklaas of kerstmis.

AFTELBLOKKEN

€ 17,95

AFTELBLOKKEN

€ 17,95

Aftelblokken zijn houten blokken met cijfers erop die worden gebruikt om af te tellen naar een bepaalde gebeurtenis. Deze blokken kunnen ook dienen als decoratie in huis.

De set bestaat uit in totaal 5 blokken, maar kan eventueel worden uitgebreid met een extra blokje. De totale hoogte van de set is ongeveer 18 cm.

De cijfers worden op de blokken gezet in het wit of zwart.

Met deze aftelblokken kun je aftellen naar bijvoorbeeld je verjaardag, vakantie, sinterklaas of kerstmis.

Je kunt samen met jouw kindjes of met het hele gezin aftellen naar een bepaalde gebeurtenis door iedere dag de bovenste 2 blokjes te draaien naar de juiste dag, het middelste blokje naar de juiste tijd en het grootste blokje op de juiste gebeurtenis.

Het cijfer 6 op de 2 kleinste blokjes dient tevens ook als cijfer 9 gebruikt te worden. Het middelste blokje bestaat uit: nachten, dagen, weken en maanden en de grootste blok kan worden gebruikt voor: de verjaardag, de vakantie, tot sinterklaas of tot kerstmis.